Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η Δήθεν με κοινωνική ευαισθησία

Καλησπέρα σε όλους...!

Λοιπόν σε λίγες ώρες θα βρίσκομαι σ ένα θέατρο ώστε να ευχαριστήσω την δήθεν σοφιστικέ πλευρά μου. Προκειμένου να αντέξει το άλλο μου μισό τον ανελέητο καταιγισμό κουλτουριάρικων πινελιών και καθώς το ps3 και το laptop ήταν κατειλημμένα κατέληξα μπροστά στην 15'' παλιάς τεχνολογίας τηλεόραση που ξέμεινε σ ένα δωμάτιο του σπιτιού. Το έριξα στην σαπίλα εν ολίγοις και να μαι.

Ξεκίνησα με κάποιο Show μισο-μεταγλωττισμένο που δυο τύπισσες καθάριζαν λέει σπίτια και φρόντιζαν να κρατάς μετά και τους κανόνες υγιεινής. Φαντάζομαι το κριτήριο για να σε δεχθούν στην εκπομπή έχει να κάνει με το επίπεδο μπίχλας του σπιτιού σου. Honnestly, ήταν απίστευτα άκυρο. Καλά, αυτοί που δηλώνουν συμμετοχή δεν ντρέπονται; "Είμαι βρωμίλος και το δείχνω" ; Ντάξει αυτό πάει να πει, δεν ντρέπομαι γι αυτό που είμαι. Ακόμα κι αν μυρίζει. ΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Επόμενη εκπομπή κάτι με ένα σπίτι απ την αρχή. Λοιπόν αυτό το χω ξαναπετύχει. Λες και βλέπω το ίδιο επεισόδιο ξανά και ξανά με τους δήθεν καυγάδες, τις δήθεν καλοσύνες και την τελική δήθεν συγκίνηση, σταθερά θεμελιωμένη στην διαφήμιση μεγάλων εταιριών. Το θετικό είναι ότι πάλι καλά μειώσανε το group τους γιατί τόσο ψυχοπονιάρικο group δε το άντεχε ο κακοπροαίρετος οργανισμός μου και ότι ωφελούνται έστω και λίγα νοικοκυρά απ όλη την ιστορία και αυτό κρατάω. Αν φυσικά όντως δεν επιβαρύνονται κάτι.

Ύστερα κάηκα ακόμα περισσότερο. Είδα έναν οικονομολόγο... Λοιπόν αυτόν τον τύπο τον συμπάθησα. Μου φάνηκε πολύ ειλικρινής, όσο ειλικρινής μπορεί να είναι κάποιος πίσω από το γυαλί δηλαδή. Τα χωνε ρε παιδί μου. Αυτό που με φρίκαρε είναι ότι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η άθλια οικονομική κατάσταση κάποιων ανθρώπων και ακόμα περισσότερο το πόσο μαλακισμένος λαός είμαστε. Καλοπερασάκιδες όσο δεν πάει. Φίλε όταν βγάζεις ένα 1000 το μήνα, αν βγάζεις τόσα όπως καταντήσαμε, και ξοδεύεις 1001 πάντα δυστυχισμένος θα σαι.

Αυτή τη στιγμή παίζει ταινία με Βουγιουκλάκη και παρατράγουδα. Ε ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.

Πάντως καμία δήθεν εκπομπή δεν μπορεί να ξεπεράσει σε δήθεν κοινωνική ευαισθησία το "Με αγάπη" . Αυτό που με εξοργίζει ακόμα περισσότερο, είναι ότι μπήκε στη διαδικασία να γράψει και παραμύθι. Το χειρότερο; Εκδόθηκε κιόλας... (Κυριολεκτικώς εννοώ). Α ρε τι κάνουνε οι άκρες... Πίσω στη μιζέρια μας τώρα.

Χαιρετώ.

Η Δήθεν.-


3 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ΔΗΘΕΝ τιβι! μην την ανοιγεις
κλειστη διχως ηχο, μονο εικονα να παιζει
ετσι κανω εγω

Δήθεν είπε...

Μα και η εικόνα αρκεί φίλε μου για να με ανακατέψει...

Ηλέκτρα είπε...

όσο ειλικρινής μπορεί να είναι κάποιος πίσω από το γυαλί δηλαδή.

οτι βρισκεται πισω απο το γυαλι μου μοιαζει παντα δηθεν....αθλια καλοπισμενο και ταχα ιδανικο...σν να βαζεις κολωνια για να καλυψεις τη μποχα και να βρωμαει πιο πολυ επειτα...
ψευτικο με μια λεξη..

γι αυτο εχω δυο χρονια να δω τηλεοραση...

μην καθεσαι βρε συ και βλεπεις μαλακιες που τα λες τοσο ωραια και ντομπρα!!! αντεεεεεεεε